bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників групи «Мікропідприємництво» для отримання гранту від МОМ (Харків)
08.12.2017

Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розпочинає реалізацію чергового етапу проекту підтримки працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих мешканців, зокрема колишніх учасників бойових дій та осіб, які належать до уразливих категорій населення.Запрошуємо потенційних учасників віком від 18 до 60 років реєструватися для участі в проекті. Дедлайн - 15 грудня 2017 року. 

Вимоги до учасника: є досвід підприємницької діяльності, існуючий бізнес на момент подання заявки на участь у проекті, наявне свідоцтво про реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності

Група формується з 25 – 30 учасників (з них 75%– ВПО, 25% – місцеві мешканці)

Розмір гранту: до 2150 EUR

Призначення: обладнання, інструменти, професійна техніка, меблі тощо

Довідки за телефоном +380504009867.

Заповнити попередню анкету

На території Полтавської області партнером МОМ в реалізації проекту є відокремлений підрозділ громадської організації «Центр Зайнятості Вільних людей» у Харкові.

У рамках чинного проекту МОМ охопить тренінгами 1 850 осіб на всій території України, із яких, як очікується, близько 950 учасників отримають гранти на проходження професійних курсів або на придбання обладнання вартістю не більше EUR 2 150.

Детальна інформація про основні етапи проекту та вимоги, які висуваються до його учасників, опублікована на сайті Представництва МОМ в Україні. Відбір учасників програми здійснюється на конкурсній основі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.