bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освіта для активних: добірка від ГУРТа
16.10.2017

Знаходить лише той, хто шукає. Тож пропонуємо Вам пошукати можливість для здобуття освіти та особистісного розвитку серед запропонованих у цій добірці варіантів.

1. Конкурс міні-ініціатив для активних громадян

Програма розвитку ООН в рамках реалізації Проекту ПРООН «Відновлення та примирення в охоплених конфліктом громадах України», оголошує конкурс міні-ініціатив для груп активних громадян, що брали участь у візитах для Луганської та Донецької областей за підтримки ПРООН з питань соціальної єдності та примирення. Учасниками конкурсу можуть стати активні групи громадян, журналісти, представники організацій громадянського суспільства, які брали участь у обмінних візитах.

Дедлайн - 30 жовтня 2017 року.

2. Конкурс на отримання освітньої стипендії з вивчення англійської мови (Одеса)

PH International оголошує прийом заявок на участь дітей віком від 13-15 років з м. Одеса у дворічній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови

Дедлайн - 31 жовтня 2017 року.

3. Стипендіальна програма для стажування у Словаччині

В рамках Національної стипендіальної програми Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів та аспірантів, викладачів ВНЗ, дослідників і митців оголошено про початок подання заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке і лекційне стажування у Словаччині в 2017/2018 академічному році.

Дедлайн - 31 жовтня 2017 року.

4. Грантова програма від Міністерства закордонних справ Литовської республіки

Міністерство закордонних справ Литовської Республіки закликає подавати заявки для реалізації проектів співробітництва в галузі розвитку та Програми з просування демократії.

Дедлайн - 31 жовтня 2017 року.

5. Стипендії з бізнес-журналістики у Нью-Йорку

Центр бізнес-журналістики імені Гарольда МакГрава-молодшого (The Harold W. McGraw, Jr. Center for Business Journalism) у співпраці з Міським університетом Нью-Йорка пропонує стипендіальну програму для досвідчених журналістів.

Дедлайн – 15 грудня 2017 року.

6. DAAD надає стипендії для навчання у Німеччині

Німецька служба академічних обмінів оголошує конкурс на стипендії DAAD для отримання наукового ступеня. Залежно від академічного рівня щомісячні виплати сягають від 750 до 1000 євро/

Графік дедлайнів тут.

7. Стипендія для молодих українських лідерів від WNISEF

Молоді талановиті лідери з України та Молдови, які вступили на одну з 50 кращих програм MBA в США, мають можливість отримати стипендійну програму SEED Grant від WNISEF. Програма покриває до 100% плати за навчання студента. Обов'язкова умова – повернення після завершення навчального курсу до України для інвестування отриманих знань у розбудову держави.

Гранти надаються постійно.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • www.gurt.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.