bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови для молоді Миколаєва
11.10.2017

В Миколаєві відкрито конкурс на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови для дітей віком від 13 до 15 років з сімей переселенців, учасників АТО, з особливими потребами здоров’я, з малозабезпечених сімей тощо. Дедлайн - 31 жовтня 2017 р.     

Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького м. Миколаєва, благодійний фонд МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій» та Міжнародна неприбуткова організація PH International (Project Harmony, Inc.) оголошують про гарну можливість для дітей віком від 13 до 15 років з сімей переселенців, учасників АТО, з особливими потребами здоров’я, з малозабезпечених сімей та інших, які перебувають у складних життєвих обставинах (з багатодітних сімей, сім’ї матері-одиночки, діти під опікою, інше), продемонструвати свої знання і навички під час конкурсу на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови. Переможці конкурсу візьмуть участь у Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови («English Access Microscholarship Program» – скорочено Access), що проводиться за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і фінансується Державним департаментом Сполучених Штатів Америки.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОГРАМУ

            Програма Access дає можливість учням у декількох регіонах України більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, поглибити свої знання англійської мови, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України. В Миколаєві проект з успіхом реалізовується з 2016 року.

Протягом жовтня 2017 р. здійснюється набір у другу групу (20 учнів), яка розпочне навчання у листопаді 2017 року на базі Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького.

Програма складається з двох компонентів:

1.         уроки англійської мови відповідно до рівня підготовки учнів;

2.         культурні заходи, які надають можливість молоді розвинути лідерські навички, будують розуміння Сполучених Штатів.

ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ: 2 роки. З листопада 2017 р. до серпня 2019 р.

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: Програма Access оплачує вартість позашкільного навчання учнів, підручників, а також витрат, пов’язаних з навчанням на базі дитячих літніх таборів.

ВИМОГИ ПРОГРАМИ:

Кандидати на участь у Програмі Access повинні надати:

1. Посвідчення особи або свідоцтво про народження (оригінал і копію).

2. Табель або атестат навчального закладу з оцінками за 2016 – 2017 навчальний рік (оригінал і копію). Відповідно до вимог програми, загальний середній бал успішності повинен бути не менш, ніж 8 з 12.

3. Документи, що підтверджують статус малозабезпеченої особи/сім’ї чи особи/cім’ї, яка перебуває у складних обставинах (оригінал і копію).

4. 2 фотографії розміром 3 х 4 см

5. Резюме (перелік досягнень і навичок)

6. Мотиваційний лист (чому кандидат бажає взяти участь у програмі)

7. Рекомендаційні листи від: 1) керівника навчального закладу, і 2) вчителя англійської мови

Очікується, що кандидати володітимуть принаймні базовим рівнем англійської мови.

Також до уваги братимуться рівень мотивації, дисциплінованість і поведінка кандидатів.

Мінімальний вік для участі – 13 років на день початку занять.

Зазначені документи (оригінали і копії) надавати до координатора програми у м. Миколаєві:

ЦМБ ім. М.Л.Кропивницького, вул. Потьомкінська, 143-а, м. Миколаїв; вівторок - п’ятниця з 9.00 до 18.00, у вихідні – за попереднім дзвінком.

Тел.: (0512) 24-40-41, 55-03-60, Варюхіна Любов (095) 565 7071, Морква Наталія (097) 506 1030, (063) 564 8626; [email protected]

Останній день прийому документів: 31 жовтня 2017 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.