bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант від Urban Space 100
21.06.2017

З 15 червня по 15 липня 2017 року триває подача заявок на гранти. Свої ідеї автори можуть подавати на розгляд з будь-якого куточка України. Головне - реалізувати проект у Івано-Франківську.

Ґрантова програма від громадського ресторану UrbanSpace 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська.

Подаватися можуть некомерційні проекти, заповнені за формою, та які мають конкретний результат та цілі. Структура та етапи реалізації проекту мають бути чітко прописані у заявці. Тематика може бути різною, проте всі проекти повинні бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в м. Івано-Франківськ. До заявки обов’язково додається відеозвернення(до 3 хв.),де автор презентує проект у довільній формі. Це - можливість звернутися до усіх учасників UrbanSpace 100 та коротко розкрити суть проекту.

Для отримання фінансування заявку необхідно подати через одного із засновників, який винесе вашу ідею на розгляд http://urbanspace.if.ua/uk#top

Рішення щодо підтримки проектів приймають співзасновники ресторану на щоквартальних загальних зборах.

Якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали відповідь або отримали негативну відповідь, ви можете звертатися до інших. Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників ресторану і переконати його подати ваш проект на голосування.

Надішліть документи учаснику з поміткою “Проектна заявка UrbanSpace 100”

https://goo.gl/8gRrGm

Ознайомитися з правилами детальніше можна на нашому сайті:

http://urbanspace.if.ua/uk/get_grant#top

Додаткові питання за адресою: [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.