bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

VASYL POPADIUK & PAPA DUKE BAND – велика оновлена весняна програма!
19.03.2024

Мета концерту: зібрати на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ. Тому цей вечір в МЦКМ стане не тільки шансом зануритися у світ геніальної музики, але й можливістю взяти участь у добрій справі і зробити свій внесок у допомогу ЗСУ.

Василь - найвідоміший український скрипаль сучасності, а PAPA DUKE BAND -  це не гурт, а супергурт, в якому кожний учасник - фантастичний музикант, всі - справжні професіонали, з іменами не тільки на українській, але й на європейській сцені. Цей концерт - прекрасна можливість почути самому і дати послухати наживо своїм дітям справжню українську легенду! Це стане чарівним спогадом для кожного. Скрипка Василя Попадюка відома не тільки своєю віртуозністю, але й здатністю торкатися найпотаємніших струн душі, наповнювати радістю і світлою енергією. Його попередній концерт у Києві запам’ятався драйвом та яскравою, невимушеною атмосферою, коли глядачі підіймалися зі своїх місць, танцювали та підспівували знайомим мелодіям.

Ми вже не перший раз виступаємо в цьому залі. Останній концерт показав, що нам треба зробити ще один концерт, бо публіка просто не хотіла нас відпускати! Тому ми з задоволенням це робимо знову. Будуть гарячі хіти AC/DC,  легендарні хіти Pink Floyd, деякі нові речі, будуть чудові музиканти. Буде багато цікавого,  приходьте, не пожалкуєте”, - каже артист.

Музика Василя Попадюка торкнеться вашого серця і залишить по собі море емоцій, тому не пропустіть! До зустрічі на концерті!

Що: Василь Попадюк & PAPA DUKE BAND  Великий Весняний концерт в Києві на біс!

Де: МЦКМ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 4 квітня, 18:00.

Квитки:https://master-show.com/?afisha=vasyl-popadyuk-ta-papa-duke-band-na-bis 

Контакти

  • МЦКМ
  • Алея Героїв Небесної Сотні
  •  1

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.