bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення для представників громадських і благодійних організацій, що реалізують творчі проекти
14.03.2024

Скільки громадських і благодійних організацій нині присвячують свою діяльність творчості, мистецтву, і відновленню ментального здоров’я постраждалих від війни через творче самовираження? Певно, таких десятки. І десятки, або навіть сотні проектів. Чудово, коли вдаються задуми активістів, а більшій кількості людей вдається - раптом - винайти в собі поштовх до творчості, віднайти власне джерело життя!

20 березня, у середу, відбудеться презентація проекту Creating Bridges, що реалізується  консорціумом неприбуткових організацій Міжнародною Молодіжною Громадською Організацією ILYSA (Україна), Асоціацією ANCE (Греція) та Неприбутковою Організацією PU (Бельгія). Проект фінансується  грантовою програмою Європейської комісії “Креативна Європа”.

Представників громадських і благодійних організацій, тих, хто реалізує проекти з відновлення ментального здоров’я через творчість, запрошуємо на цікаву зустріч. Тут буде можливість поспілкуватися в питаннях насущних, дізнатися про інакші методи втілення подібних вашим ідей, а головне - дізнатися про можливості долучитися до міжнародного проекту.

Програма події

9:30 реєстрація учасників

10:00 Відкриття заходу. Привітання учасників Партнерами програми .

10:40 Презентація програми “Creating Bridges”

11:00 Творча мистецька майстерня (виступи співаків/співачок різних жанрів 

11:30 Креативно-мистецька акція створення колажу “Creating Bridges”

12:00 Кава для митців  - міні стратегічна сесія  

13:00 Обговорення - нетворк в дружній творчій атмосфері

13:30 Завершення заходу

На зустрічі -презентації ви дізнаєтеся про серії семінарів, воркшопів та майстер-класів для учасників проекту - можливість виразити свої почуття та переживання через творчість, а також про підтримку професійними митцями та психологами. В цей день ви матиме нові зустрічі і знайомства в мистецькому колі.

Ми запрошуємо вас долучитися до цього унікального проекту, який сприятиме творчому розвитку і побудові культурних мостів між різними країнами. Приєднуйтесь до нас для обміну досвідом та ідеями, а також для відкриття нових горизонтів у світі мистецтва.

Запрошуємо долучитися до творчо-адаптаційного проекту Creating Bridges і завітати 20 БЕРЕЗНЯ на його презентацію.

Про час та місце події буде повідомлено безпосередньо перед заходом, тож просимо заповнити реєстраційну форму https://forms.gle/ysZVnBjTU7Zp8tr79

Долучайтесь до нашої спільної місії створення мистецьких мостів та зцілення через творчість!

З повагою, команда проекту “Creating Bridges”

Контакти

  •  [email protected]
  • https://www.facebook.com/profile.php?id=61556094382351 ; +380(67)5118371

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.