bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

13 березня відбудеться діалог: «Законодавчий порядок денний реформи децентралізації
12.03.2024

Під час заходу, який розпочнеться 13 березня об 11.30, експерти, представники  громадських організацій, органів місцевого самоврядування та їхніх асоціацій обговорять перспективи законодавчої підтримки реформи децентралізації та та актуальні законодавчі ініціативи, ухвалення яких сприятиме зміцненню системи місцевого самоврядування в Україні.

Нещодавно, напередодні одинадцятої сесії Верховної Ради України IX скликання, громадською організацією «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» було проведено Форум «Децентралізація 2024. Законодавчий порядок денний», на якому за участі представників органів влади презентовано та обговорено результати дослідження думки представників органів місцевого самоврядування щодо основних законодавчих ініціатив, прийняття яких у 2024 році забезпечить подальше зміцнення системи місцевого самоврядування та продовження реформи децентралізації.

Із двадцяти п’яти законодавчих ініціатив, запропонованих та прорейтингованих за пріоритетністю органами місцевого самоврядування у процесі проведення дослідження думки ОМС та дискусій під час Форуму,  дев’ять законопроєктів увійшли до Порядку денного 11 сесії Верховної Ради України IX скликання у статусі готових до розгляду на пленарних засіданнях, і ще сім законопроектів повернуті профільним Комітетам на доопрацювання.

Організатори: ГО «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

 

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ДОСЛІДЖЕННЯ ДУМКИ  ПРЕДСТАВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/11JA-5ZdzqmqEkKdlg-wpfeXd8aPWhZD0

 

Цей захід проводиться Громадською організацією «ДЕСПРО» в рамках проєкту «Законодавчий порядок денний. Форум з децентралізації в Києві» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.