bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Creating Bridges: Греція - Україна - Бельгія
08.03.2024

Громадські організації ILYSA з України, ANCE з Греції та Promote Ukraine з Бельгії об’єднують зусилля в мистецько-адаптаційному проекті Creating Bridges, що реалізується за підтримки програми Європейської комісії “Креативна Європа”. Цей проект спрямований на підтримку українських громадян, котрі постраждали в наслідок війни і вимушені були покинути рідний дім, зокрема, митців різних сфер, і має на меті створити нові можливості для творчого самовираження та психологічного відновлення.

Creating Bridges стане кваліфікованою опорою для всіх, хто постраждав від війни в Україні, надаючи дітям і дорослим можливість пережити травми війни через творче самовираження за підтримки професійних митців і компетентних психологів.

Організація майстер-класів, ворк-шопів і семінарів водночас у трьох країнах - в Україні, Греції та Бельгії - стане ключовим етапом проекту. Ці заходи не лише нададуть учасникам можливість розвивати свої таланти, а й сприятимуть вибудовуванню культурних мостів між народами, допомагаючи введенню української культури в європейський і світовий контексти.

Цей проект - один з багатьох наразі, що має єдину велику ідею, - говорить Тетяна Гончаренко, керівник проекту, співзасновниця ММГО ILYSA, - дати можливість усім, хто постраждав від війни і вимушено змінив місце і умови життя, створити передумови, щоб знайти дорогу до себе, створити місток, через який вони зможуть повернутися до власного мирного життя”.

ILYSA запрошує долучитися до цього унікального проекту, який сприятиме творчому розвитку і побудові культурних мостів між різними країнами. Приєднуйтесь  для обміну досвідом та ідеями, а також для відкриття нових горизонтів у світі мистецтва.
Долучайтеся до творчо-адаптаційного проекту Creating Bridges і завітайте 20 БЕРЕЗНЯ на презентаційний ІНФОДЕНЬ.

Creating Bridges сприятиме налагодженню творчих зв’язків між Україною та європейськими країнами, відкриваючи нові можливості для культурного обміну та співпраці.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61556094382351

Контакти

  •  [email protected]
  • https://www.facebook.com/profile.php?id=61556094382351 ; +380(67)5118371

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.