bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УМФ презентує стратегію діяльності та концепцію першої грантової програми: долучайтеся до зустрічі
17.01.2024

18 січня о 16:00 Владислав Яцук, заступник Міністра молоді та спорту України, та Дмитро Твердохліб, директор Українського молодіжного фонду, на брифінгу в інформаційному агентстві “УКРІНФОРМ” презентують Стратегію діяльності УМФ до 2027 року.

Також під час заходу спікери розкажуть про концепцію першої грантової програми УМФ, запуск якої запланований у першому кварталі 2024 року. Наприкінці брифінгу передбачена сесія «запитання-відповідь».

Якщо ви бажаєте відвідати подію наживо в Києві, будь ласка, заповніть форму: https://forms.gle/woFFi9RKr3kTtCwQ7 Долучайтеся!

Онлайн-трансляція відбудеться на ютуб-каналі УКРІНФОРМ: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

-

Український молодіжний фонд — це новостворена державна інституція при Міністерстві молоді та спорту України, що покликана підтримувати ініціативи української молоді через прозорі конкурси.

Місія Українського молодіжного фонду спрямована на забезпечення суб’єктів молодіжної роботи необхідними фінансовими, інформаційними, консультаційними ресурсами на основі конкурентної моделі та створення можливостей для молодих людей бути ключовими учасниками розвитку України.

Бачення УМФ — прозора державна інституція, яка є надійним партнером для міжнародних та національних організацій у впровадженні інноваційних підходів до реалізації молодіжної політики, сприяє розвитку сфери молодіжної політики та суб’єктів молодіжної роботи відповідно до потреб молодих людей.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.