bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як не вестися на чутки: онлайн-розмова
11.06.2023

Попри основний фокус діяльності - допомогти тим, хто цього потребує, - волонтери лишаються активними учасниками інформаційного середовища. У користуванні - усі можливі соцмережі та месенджери, адже вони допомагають у залученні донатів на актуальні потреби. Як не стати тими, хто поширює інформаційні вкиди ворожих пропагандистів? Як не вестися на чутки і взагалі як розпізнавати їх? Цим питанням присвячена наступна наша онлайн-розмова, що відбудеться 12 червня о 16.00.

Гість студії: Сергій Штурхецький, журналіст-фактчекер, голова Незалежної медіа-профспілки України. Експерт поділиться досвідом спостереження і дослідження за російськими інформаційними вкидами, здійсненими в рамках проєкту “Де фейк?” та фактчекінгової ініціативи ”НотаЄнота”.

Ви зможете дізнатися більше про анатомію чуток, їх види та трансформації, а також краще розумітимете для чого їх використовує ворог.

Захід відбуватиметься у форматі онлайн-трансляції на сторінці цієї події. Ви зможете задавати запитання під час етеру у коментарях. Зареєструйтеся за цією анкетою, якщо хочете отримати нагадування про захід на свою електронну скриньку. 

Онлайн-розмова відбувається в межах Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, що реалізується КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» в рамках проєкту «Соціальне замовлення: співпраця влади і громади Кіровоградщини» завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy (NED).

 

Контакти

  • КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення”
  •  https://www.facebook.com/samoorg.krop

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.