bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум освітніх змін
29.01.2020

21 лютого 2020 року відбудеться Форум освітніх змін, присвячений громадянській освіті для підлітків. Захід проводиться у рамках дворічного проєкту «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» — школа «Агенти змін. Діти».

Під час Форуму презентують інноваційні інструменти у роботі з молоддю для формування їх активної життєвої позиції та здатності до самореалізації. Також проаналізують успішні практики впровадження громадянської освіти у світі та можливість застосування їх в Україні.

У межах Форуму освітніх змін обговорять шляхи взаємодії вчителів, батьків і дітей, а саме:
соціально-культурні тренди;
стереотипи про сучасних дітей та як з ними бути;
партнерство вчителів і батьків;
психологічне здоров’я викладачів;
основи практики концентрації уваги тощо.

Результати своєї роботи представлять учасники проєкту Школи «Агентів змін», яка розкриває потенціал дітей і дає їм можливість реалізувати власні ідеї. Минулого року учасники віком 13-16 років успішно втілили в життя 67 різноманітних заходів та проєктів по всій Україні.

Форум освітніх змін збирає зацікавлених педагогів і активістів, які зможуть отримати нові знання та розширити коло однодумців. За підсумками роботи Форуму будуть направлені рекомендації до Міністерства освіти і науки України.

Проєкт «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» — «Агенти змін. Діти» реалізують: Центр політичних студій та аналітики Центр “Ейдос”, Національний Центр Мала академія наук України, Благодійний фонд «Агенти змін», Молодіжна ініціатива «Серце в долоньках» за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF) впродовж 2018-2020 років.

Участь у форумі безкоштовна.
Місце проведення: Київ, Освіторія Хаб, вул. Московська, 2
50 найбільш вмотивованим учасникам з регіонів, які дадуть детальні відповіді на питання анкети, буде компенсовано вартість проїзду до м. Київ та у зворотному напрямку.

Для реєстрації заповнюйте Google-форму http://bit.ly/ForumOsvZmin
Заявки на участь приймаються до 2 лютого 2020 року (23:59).
Оголошення результатів - 4 лютого.
За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.