bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська акція «Зваж свою незалежність»
21.08.2018

Акція «Зваж свою незалежність» приурочена до Дня народження України. Вона має на меті нагадати громадянам про цінність незалежності та їхньої активної участі в побудові добробуту своєї громади та країни в цілому.

Що для українців означає вільна країна? Що вони готові покласти на ваги незалежності? Жителям міста Горішні Плавні запропонують зважити свою незалежність.

Дата: 23 серпня 2018 року

Час: 17:30-18:30

Місце: м. Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40 (біля дитячої бібліотеки)

Акція «Зваж свою незалежність» приурочена до Дня народження України. Вона має на меті нагадати громадянам про цінність незалежності та їхньої активної участі в побудові добробуту своєї громади та країни в цілому.

Біля дитячої бібліотеки відбуватиметься дійство, під час якого представники команди Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» будуть «зважувати» незалежність горішньоплавнян та гостей міста, а громадяни будуть робити маленькі кроки на шляху до побудови справді вільної країни. Під час заходу громадяни підписуватимуть колективне звернення до місцевої влади задля вирішення конкретної проблеми.

У результаті Всеукраїнської акції «Зваж свою незалежність» координатори ВІ «Активна Громада» дізнаються в українців, що для них за вагою (важливістю) дорівнює незалежності своєї та країни, а також подарують кожному активному українцю – символ волі ;)

Детальнішу інформацію можна отримати: Володимир Дмитренко, регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у м. Горішні Плавні, тел.: +38 096 063 4213, [email protected]

Примітка. Акція проходить у 28 містах в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Володимир Дмитренко
  • регіональний координатор ВІ «Активна Громада» ГО «ВГО «Інститут «Республіка»
  • тел.: 096 063 4213
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.