bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Покази документальних фільмів пройдуть у Покровську та Мірнограді
09.08.2018

Команда громадського простору «Без обмежень» запрошує жителів Покровська і Мірнограда на кінопокази документальних фільмів Cinema Club.

 «Це будуть артхаусні фільми, в яких порушуються проблеми сучасного суспільства. При цьому картини ми підібрали різні: як серйозні, так і комічні», - розповідає Євген Бражко, адміністратор простору «Без обмежень».

«За допомогою подібних кінопоказів, ми хочемо привернути увагу людей до проблем екології, сприяти адекватному сприйняттю людей з обмеженими можливостями здоров’я. Адже сьогодні в суспільстві існує багато стереотипів, є і соціальна нерівність. Наша команда сподівається, що завдяки кінопоказам у глядачів виникнуть бажання і готовність долати цю несправедливість» - підсумував Євген Бражко.

 Кінопокази у Покровську пройдуть 10 та 12 серпня о 20:30 на відкритій платформі «Залізняк» (сквер Соборний, навпроти школи №12).

 Кінопокази у Мірнограді пройдуть 17 серпня в 20:30, м-н Західний (сквер, біля пам’ятника Т.Г.Шевченку) та 31 серпня о 20:30, м-н Молодіжний (біля школи №5).

 Покази - безкоштовні. Додаткова інформація за телефоном +38 (068) 93 93 615 Євген.

Кінопоказ організовують ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з громадським простором «Без обмежень» та виконується в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • +38 (068) 93 93 615

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.