bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита лекція щодо Концепції «Нова українська школа» (Маріуполь)
20.04.2018

Фонд розвитку Маріуполя запрошує до участі у відкритій лекції з впровадження шкільної реформи за участю радника Міністра освіти і науки України, яка відбудеться 26 квітня 2018 року у Маріуполі. Дедлайн - 23 квітня 2018 року.

До обговорення механізмів втілення Концепції «Нова українська школа» запрошуються представники батьківських комітетів, громадськості та освітяни

В ході лекції планується розглянути основні етапи реформування, календарні плани і обговорити практичні складові змін, щоб розібратися у всіх аспектах нової структури і автономії шкіл, процесах навчання, педагогіці партнерства, дитиноцентризму і мотивації вчителів.

Відкрита лекція відбудеться в актовому залі ЗОШ № 52 (вул. Троїцька, 57) і розпочнеться о 13.00.

Для забезпечення комфортності проведення заходу, в т.ч. за кількістю посадкових місць, просимо бажаючих брати участь в заході заповнити електронну анкету до 23 квітня 2018 року за посиланням.
 
З огляду на обмежену кількість місць, пріоритет надаватиметься учасникам проекту «Стань новим посадовим Маріуполя». Ініціатива реалізується громадською організацією «Фонд розвитку Маріуполя» спільно з Маріупольською міською радою в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
 
Контактна інформація: [email protected], тел. (067) 544 42 41.

Контакти

  • ГО «Фонд розвитку Маріуполя»
  • [email protected]
  • 067 544 42 41
  • м. Маріуполь пров. Нахімова 6

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.