bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація посібника «Інструментарій для громадян» (Новомосковськ)
16.03.2018

Інститут «Республіка» запрошує взяти участь у презентації посібника «Інструментарій для громадян» та у воркшопі з участі громадян, що відбудеться у Новомосковську 24 березня. Вхід вільний за умов попередньої реєстрації.

Коли: 24 березня (субота) з 14.00 до 16.00

Де: Новомосковська центральна міська бібліотека (м. Новомосковськ, вул. Паланочна, 17а, 2 поверх, читальний зал)

«Інструментарій для громадян»  — зібрання кращих практик, засвоєних уроків та успішних історій Інституту «Республіка» та Центру UA; все, що стане в нагоді для започаткування власної ініціативи, яка залучить громадян та владу до вирішення нагальних проблем вашої громади.

Посібник написаний простою мовою та містить практичні поради для застосування у громадській діяльності. Підійде людям, які хочуть діяти, але не знають з чого і яким чином почати свою активну діяльність.

Після презентації посібника відбудеться воркшоп на тему участі громадян у процесах прийняття рішень. На воркшоп запрошуються депутати місцевих рад, громадські діячі міста, студенти навчальних закладів міста та звичайні громадяни, які зацікавлені у власній громадській діяльності в майбутньому. 

Кожен охочий безкоштовно отримає примірник книги «Інструментарій для громадян: Посібник із залучення Вашої громади до політичних процесів». Презентація відбувається в межах проекту «Активна Громада: право вибору» Інституту «Республіка».

Контакти організатора: Дмитро Чернишов, регіональний координатор ВІ “Активна Громада” у м. Дніпро, 096-528-40-59; електронна пошта [email protected]

Вхід вільний за умов попередньої реєстрації: http://bit.ly/2AJi1Nk 

Примітка. Презентація відбудеться за підтримки Національному Демократичному Інституту (НДІ), за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ Канади.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.