bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінки на ринку праці: факти, тренди, перестороги (Краматорськ)
21.02.2018

Яке місце відведено жінкам у структурах економіки, яким чином змінюється ситуація із правами жінок у процесі реформування соціальної сфери, як уникнути небезпек, що тягне за собою гнучка зайнятість? Ці та інші актуальні питання, пов’язані із специфікою зайнятості жінок, будуть розглянуті у форматі дискусії. Дата проведення - 26 лютого 2018 року.

Час та місце: 26.02.18, Краматорськ, початок о 16:00
GEEK bunker-креативний простір Краматорська, вул. Марата, 8

«Залучення жінок до ринку праці саме по собі зменшує нерівність, тому що найбільша нерівність полягає у тому, що жінки не беруть участі, вони не використовують увесь свій потенціал, їм недоплачують, їх експлуатують і дуже часто це стається у неформальному секторі», - зауважує у своєму інтерв’ю для “Радіо Свобода” директорка-розпорядниця Міжнародного валютного фонду Крістін Лаґард. Але чи змінюється ситуація автоматично на краще після залучення жінок до ринку праці? Яке місце відведено жінкам у структурах економіки, яким чином змінюється ситуація із правами жінок у процесі реформування соціальної сфери, як уникнути небезпек, що тягне за собою гнучка зайнятість?
Ці та інші актуальні питання, пов’язані із специфікою зайнятості жінок, будуть обговорюватися у форматі дискусії із дослідницями:

Оксана Дутчак - соціологиня, Центр соціальних і трудових досліджень
Олена Ткаліч – журналістка, редакторка видання “Соцпортал”
Юлія Гакова - фінансова директорка, тренерка проекту USAІD по самозайнятості

За модерації Ніни Потарської, Центр соціальних і трудових досліджень, консультантка Міжнародної жіночої ліги за мир і свободу (Женева)

Обов’язкова реєстрація https://goo.gl/forms/BJEeYdX0XpLPA5v72

Подія відбудеться в рамках проекту “Політекономія гендеру” у партнерстві з ГО “Центр соціальних і трудових досліджень”, ГО “Асоціація жінок Пані”, ГО “Центр розвитку майбутнього”, ГО “Клуб Підприємців Краматорська” за підтримки Rosa Luxemburg Stiftung в Україні.

Контакти

  • ГО “Центр соціальних і трудових досліджень”
  • [email protected]
  • +380505313180
  • https://www.facebook.com/socialandlaborresearch/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.