bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-театр «Право вибору переселенців» у Рівному
29.01.2018

Інститут «Республіка» запрошує внутрішньо переміщених осіб, представників місцевої влади та місцевого самоврядування, громадських активістів та інших активних рівнян до участі у створенні вистави форум-театру на тему «Право вибору переселенців». Дедлайн - 30 січня 2018 року.

Форум-театр – це метод інтерактивної роботи з різними прошарками суспільства, спрямований на вирішення соціальних проблем. Сутність форум-театру полягає у пошуку  шляхів вирішення проблеми чи виходу зі складної життєвої ситуації в межах запропонованої теми вистави спільно з глядачами.

Мета – сприяти реалізації конституційних прав ВПО та їх активної участі у розбудові громади та країни в цілому через інструмент прямої демократії – вибори.

Дата: 31 січня

Місце: приміщення Рівненського НВК «Колегіум» ( вул. Шевченка, 103, м. Рівне)

Початок о 12.00

 Під час вистави учасники зможуть:

  • обговорювати існуючі виклики та проблеми у сфері виборчого права ВПО і спробувати знайти на них відповіді;
  • грати в театральні ігри;
  • ділитися емоціями та думками;
  • створити виставу форум-театру, яка буде продемонстрована глядачам.

Для участі у виставі НЕ потрібно бути актором чи мати попередній акторський досвід. Найважливіше – це бажання поділитись вашим життєвим досвідом на задану тему форум-театру. Потрібні готовність взяти участь у показі даної вистави для глядачів та прагнення стати частинкою творчого процесу.

Анкета учасника заходу за посиланням: https://u.nu/mhk Реєстрація триває до 24:00 30 січня (включно). Учасники мають отримати підтвердження участі від організаторів.

На презентацію вистави запрошуються усі охочі, що попередньо зареєструються та отримають запрошення.

Довідка. Подібні вистави відбудуться в 20 містах України в межах діяльності Інституту “Республіка” та Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” за підтримки Фонду сприяння демократії при Посольстві США в Україні.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка».

Контакти

  • Наталія Малиновська
  • регіональна координаторка ВІ «Активна Громада» у м. Рівне
  • Інститут ”Республіка”
  • [email protected]
  • (067)360-35-33

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.