bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мандрівний фестиваль «Кіномедіа» зaвітає у Полтаву
12.12.2017

Фестиваль короткометражних фільмів про журналістику «Кіномедіа» запрошує на кінопоказ, що відбудеться 20 грудня 2017 року о 18:00 в Українській Академії Лідерства (передмістя м. Полтава, с. Копили, вул. Зелена Діброва 3, Пансіонат «Зелена Дубрава»).

До програми перегляду увійдуть 16 найкращих фільмів фестивалю за минулі роки. Година іронічних, страшних, анімаційних, цинічних та документальних коротких стрічок про журналістику. Після перегляду відбудеться дискусія на тему медіа, ЗМІ та впливу соцмереж на життя людини. Модератор заходу – Євген Бриж, головний редактор «Полтавського ТБ».

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.  Кількість місць обмежена. Стежте за подією на Facebook-сторінці.

Цьогорічний мандрівний фестиваль «Кіномедіа» з найкращими фільмами завітає також до Дніпра та Києва, а з лекціями – відвідає Кропивницький та Суми. Більше інформації на сайті та Facebook-сторінці фестивалю.

«Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Незмінний слоган «Кіномедіа» – «Роздягни медіа в кіно!».

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників. Інформаційні  партнери фестивалю: Українська Академія Лідерства (м.Полтава), Детектор медіа, uFest.in.ua, ГУРТ, CinemaHall, Експеримент, Режисер.Орг, ФРІ, Today.kiev.ua, НСКУ,  НАШ КИЕВ, Бюро Української Кіножурналістики (БУК), Радіо Аристократи.

Контакти: e-mail: [email protected]; телефон: 093-969-85-33

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.