bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Полтаві відбудеться виставка-продаж «Добродійка 2017»
18.08.2017

Виставка проводиться 13 – 14 вересня  2017 року в м. Полтава в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам внутрішньо переміщеним особам» за підтримки відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні та громадською організацією «Інститут Гендерних Трансформацій»  під патронатом Радника Міністерства соціальної політики з питань внутрішньо переміщених осіб по Полтавській та Кіровоградській областей.

Метою цього форуму є візуалізація та підтримка жіночого ділового та творчого потенціалу, створення системи підтримки,  формування і розвитку громадянської активності, досягнення гендерної рівності, покращання статусу жінок у суспільстві та бізнесі, задоволення та захист їх законних соціальних, економічних, творчих, національно-культурних інтересів, а також підвищення економічної та фінансової спроможності жінок.

Програма Виставки передбачує реалізацію товарів учасників заходу, презентації, майстер – класи, розіграші подарунків.

Проведення такої виставки вже традиційно для нашої організації, метою якої є підтримка демократичних перетворень в Україні через досягнення та забезпечення гендерної рівності.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

 

Контакти

  • Анастасія Шляхтіна
  • +38-050-274-52-83

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.