bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сімейне свято «Наша родина» (Київ)
23.06.2017

13 липня 2017 року в Дарницькому районі м. Києва (на території парку «Позняки», поряд з м. Позняки) відбудеться сімейне свято «Наша родина» з нагоди відзначення в Україні Дня сім`ї, свята, що акцентує увагу на важливості родини як основи усього суспільства, запоруки продовження роду, виховання дітей, майбутніх свідомих громадян нашої країни.

 Основна мета свята «Наша родина» – продемонструвати багатогранність української родини, її творчий, спортивний, професійний потенціал, поінформувати мешканців району та міста про можливості для отримання допомоги родинам в складних життєвих обставинах, про можливості залучення дітей і дорослих до змістовного і цікавого відпочинку (спільного та індивідуального), про різні підходи і можливості для розвитку здібностей  наших дітей та багато іншого.

Свято «Наша родина» серед іншого передбачає проведення концертної програми, виставок і майстер-класів, конкурсів і вручення подарунків самим активним учасникам.

Організаторами заходу виступають: Центр сім`ї Дарницького району, Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Дарницької РДА та інші партнерські організації (державні установи, громадські організації, соціально відповідальний бізнес та ін.).

Відповідно до вищевикладеного, запрошуємо Вас і  ваших колег до участі у святі «Наша родина» та просимо сприяння в його організації , а саме – представлення на святі діяльності вашої організації та проведення тематичних презентацій, майстер-класів та іншої діяльності.

Для отримання більш детальної інформації про свято та формату участі у ньому Ви можете  звернутися за телефоном: 044 575 46 72 або е-поштою [email protected]. Контактна особа – Олександра Скоромна.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.