bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація суспільної ініціативи «Молодь. Наше слово»
27.10.2014

ГО «Інститут демократії та соціального прогресу», Нова СД Платформа у співпраці з Фондом ім.Фрідріха Еберта в Україні в рамках Нової Суспільної Ініціативи запрошує на захід, що відбудеться 31 жовтня - 1 листопада у м. Харкові.

«Молодь. Наше слово.» - це унікальна комунікативна платформа, що розроблена з метою створення відкритого простору для обговорення та вирішення соціальних проблем молоді.

Метою даної ініціативи є створення відкритого майданчика для вироблення та обміну думок молодіжного середовища та донесення їх до представників державних органів, відповідальних за розвиток молодіжної політики.

Запрошуємо представників громадських та політичних організацій, малого та середнього бізнесу, студентів, активістів, експертів на «нейтральну територію»  для вирішення «болючих»  соціальних проблем молоді:

- Вірус безробіття. Чи є вакцина?

- Освіта. Інструмент чи формальність?

- Соціальна інтеграція.

Ми пропонуємо унікальний формат заходу - 7 тез - 7 слайдів - 7 хвилин, що дає можливість максимально продуктивно використати відведений для захожу час та залучити до обговорення якомога більше спікерів, а також попрактикуватися у навичках складання та проведення презентацій!

Приєднуйтесь та реєструйтесь тут 

Контакти

  • Катерина Везєлєва
  • +38 (050) 211 53 00

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.