bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: музичні вечори, «Молодість», парад трамваїв, jazz songs, урбан-арт, українське кіно
24.10.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ

24 жовтня 2014 року – щотижневий  проект “Класика по п’ятницях: концерт  Кіномузика”. В програмі твори Дж. Уїльямса, Х. Циммера, А. Сільвестрі, Я. Тірсена,  Е. Морріконе, М. Сноу та ін.

Читати більше…

24-25 жовтня 2014 року – арт-проект “Теорія вірогідності”. Розвиток комунікаційних технологій поставив акцент на швидкості передачі інформації, проте ще досі не винайдений спосіб, як саме перевіряти її достовірність. Вхід вільний.

Читати більше...

24-26 жовтня 2014 року – виставка “The Parisianer в Україні. Обкладинки уявного часопису”. Виставка  поєднала в собі два міфічні образи: Парижа – “міста-сонця” та уявного часопису “The Parisianer”. Сотня образів, кілька важливих тем з життя Парижа та парижан об’єднали навколо себе десятки художників та дизайнерів. Вхід вільний.

Читати більше…

25 жовтня 2014 року – Jazz Love songs. Одні з кращих джазменів України зіграють нову програму джазових композицій про любов, що складається з творів видатних легенд світу музики. Також на вас чекають цікаві сюрпризи та несподівані джазові трактування не джазових романтичних композицій.

Читати більше...

25 жовтня 2014 року – парад трамваїв. На столичній Оболоні покажуть унікальну техніку, яка возить городян зараз і перевозила сто років тому. Продемонструють навіть легендарну конку, що використовувалася до 1891 року за допомогою пари тягових коней. Правда, цей екземпляр їздити під час параду не буде, оскільки немає спеціальної упряжі та й коней, які б потягли цю десятиметрову махину. А ось вагони молодші покатають городян під час параду.  

Читати більше…

25 жовтня 2014 року – ніч фільмів Девіда Лінча. Кіноклуб у Freud House запрошує вас на психоделічну мандрівку уявою маестро. В перервах між картинами ви дивитиметься серіал Лінча «Кролики» – 8 серій, 50 хвилин, декілька днів вражень. 

Читати більше…

25-26 жовтня 2014 року – кінофестиваль “Молодість”. Щоосені фестиваль представляє понад 250 фільмів з усього світу. Спеціальна подія: будуть показані три стрічки - фільм-концерт ісландської співачки Бьорк “Biophilia Live”, “Кіно про Алексєєва” Михайла Сегала і “В підвалі” Ульріха Зайдля.  Відзначимо, що Ульріх Зайдль приїде на “Молодість” як спеціальний гість. На фестивалі покажуть першу в світі повну ретроспективу фільмів австрійського режисера.

Читати більше…

25-26 жовтня 2014 року – фестиваль варення в Мануфактурі. Крім дегустацій, гості фестивалю зможуть взяти участь у різноманітних творчих і кулінарних майстер-класах: приготуванні солодощів, розпису баночок з варенням, створенні ягідних натюрмортів і багато іншого.

Читати більше…

26 жовтня 2014 року – кінопоказ “Arena: aka Norman Parkinson”. Стрічка демонструватиметься англійською мовою без субтитрів. Кожен показ супроводжуватиметься обговоренням українською мовою з лекторами Культурного Проекту. Вхід вільний. 

Читати більше…

 Львів

24 жовтня 2014 року – зустріч із Володимиром Шурубою. Навчальна лабораторія кафедри психології ЛНУ ім. І. Франка запрошує на “тет-а-тет розмову” з досвідченим львівським фотографом. На Вас чекають особисті роздуми, думки та бачення автора, сформовані завдяки тривалій праці у царині контактної фотографії. Також у вас буде можливість задати власне запитання різної тематики.

Читати більше…

25 жовтня 2014 року – благодійний автопробіг.  На гостей чекають автомобілі та мотоцикли, “одягнені” у авто-вишиванки, патріотичну символіку, а також члени екіпажу в національних костюмах та одязі з патріотичною символікою. Усі зібрані кошти підуть на допомогу дітям з дитячого будинку.

Читати більше…

25 жовтня 2014 року – яскравий “Андалузький концерт для чотирьох гітар з оркестром” іспанського композитора Хоакіна Родріго, що відкриватиме концерт, перенесе слухачів у країну із гарячим сонцем та морем. Тричастинний твір у основі має поєднання імпресіоністичної іспанської гітарної музики з елементами впливу бароко.

Читати більше…

24-26 жовтня 2014 року – музичний вікенд у кав’ярні “Штука”. Щовечора на гостей чекають: музичний вечір “Джаз удвох”, скрипковий концерт Лілії Бріль і Христини Сандецької, акустичний концерт “Joshua Pratt Band”. Вхід вільний.

Читати більше…

24-26 жовтня 2014 року – тиждень українського кіно у Львові. В рамках Тижня на підтримку Олега Сенцова відбудуться покази шести українських фільмів-учасників міжнародних кінофестивалів останніх років:  “Гамер”, “Молитва за Гетьмана Мазепу”, “Істальгія”, “Трубач”, “Параджанов” та альманах короткометражної документалістики “Вавілон 13”.

Читати більше…

26 жовтня 2014 року – польський урбан-арт. Роботи деяких з найважливіших творців польського вуличного мистецтва. Окрім того буде показано, як розвивалося мистецтво на польських вулицях, виходячи з унікальних кадрів Едварда Харвіга. Вхід вільний.

Читати більше…

26 жовтня 2014 року – соціальний проект “Свято Вагітності”.  У програмі свята передбачено:лекції, семінари, майстер-класи на теми вагітності та пологів; розмови щодо здорового розвитку та збалансованого виховання;консультації від педіатра, творчі майстерні. Вхід вільний.

Читати більше…

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.