bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проекту «Громадський вплив у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів»(м.Черкаси)
29.09.2014

 29 вересня 2014 року о 14.30 у конференц-залі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради відбудеться презентація проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси». Проект покликаний забезпечити можливість черкащанам впливати на сферу розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси та контролювати ефективність використання бюджетних коштів у цій сфері.

 У рамках проекту заплановано використання ряду інноваційних механізмів задля вдосконалення проекту міської «Програми розвитку позашкільної освіти в м. Черкаси на 2015-2020 роки» та широкого залучення до цього процесу громадян міста.

На прес-конференції присутні матимуть змогу дізнатися про ці інновації, можливості для участі у них громади Черкас та заплановані реформи в рамках проекту міської програми розвитку позашкілля.

 Проект координує Черкаська обласна благодійна фундація «Паритет» у співпраці з Департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та департаментом фінансової політики.Проект здійснено за фінансової підтримки Фундації ПАУСІ, Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи. 

 

 

 

Контакти

  • Сергій Слинько
  •  0938633688
  •  0674731152.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.