bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: арт-пікнік, розмовні клуби, фотоекспозиції, народне мистецтво, мантра-медитація
15.08.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

 Київ

 14-17 серпня 2014 року - Арт - пікнік на ВДНГ. АРТ-ПІКНІК Слави Фролової завоював любов киян ще торік. Це унікальний культурно-соціальний проект, який дає можливість безкоштовного, але цікавого і корисного дозвілля для всіх бажаючих, без вікових і будь-яких інших обмежень. Парк мистецтв починає працювати 14 червня і до кінця жовтня, без вихідних, з ранку і до вечора. До відкриття другого сезону підготовлено безліч цікавинок та сюрпризів.

Читати більше...

 16 серпня 2014 року - квартирник «ya lyubov».  Любов буде щаслива святкувати з тобою свій День народження.  Любов засмутиться, якщо ти НЕ прийдеш в Цю суботу о 19:00 в Painthouse.

Читати більше...

17 серпня 2014 року - English games club в БеседніZzе . Увага, пані та панове!  Ви давно хочете заговорити англійською, але не любите нудні підручники і потрібні уроки?  Тоді чекаємо вас і ваших друзів . Беріть з собою гарний настрій!

Читати більше...

17 серпня  2014 року - Speaking Club . Ми чекаємо Вас на розмовному клубі, де ви зможете поспілкуватися з людьми англійською мовою з іноземцями. Завдяки компанії AIESEC ми забезпечимо Вам можливість поспілкуватися і на інших іноземних мовах.

Читати більше...

Львів

15-17 серпня 2014 року - Urban Exploration Lviv Fest - подія, яка поєднує демонстрацію унікальної фотоекспозіції, непересічну театральну програму, концерти та Ексклюзивні освітні лабораторії на ТЕРИТОРІЇ Загадковий архітектурного феномену - Фабрики Повидла.

Читати більше...

 15-17 серпня 2014 року - виставка Народного мистецтва Яворівщини ХІХ-ХХІ століть. Виставка присвячена народному Мистецтву Яворівщини, яке поряд із етнокультурним надбання других регіонів України, творити основу національної  ідентичності української спільноти.

Читати більше...

 15-17 серпня  2014 року- виставка "Дім там де ти є». Роботи Наталі Бортків для тих, хто НЕ шукає в живописі академічної правильності в побудові композиції чи малюнку, а для тих, хто цінує справжню щирість, душевність художнього твору.

Читати більше...

 Запоріжжя

15-17 2014 року  - фестиваль «Запорізький Спас».  У програмі: закладка каменя для створення «Алеї отаманів»;  презентація проекту «Козацька кузня» ; відкриття велопарковки та Workout - МАЙДАНЧИК;  створення графіті -полотна «Запорожці пишуть листа Турецький Султану» та продовження графіті полотна на Козацьку тематику;  «курган Єдності та миру»;  турнір з історічного фехтування «Запорозька шабля» та Лицарський турнір «Середньовіччя» і  багато іншого.

Читати більше...

15-17 серпня 2014 року - фотовиставка «Життя прекрасне». Переконайтеся в цьому, поглянувши на фото талановитих людей - слухачів фотошколи Лабораторії візуального мистецтва.

Читати більше...

16 серпня  2014 року - мантра-медитація на Хортиці . Ви отримаєте унікальну можливість поринути в незвичайну атмосферу, випробувати приємні й радісні відчуття від співу древніх мантр під гітару.

Читати більше...

Підготувала Катерина Брошняк 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.