bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Історії неуспіху з Гіоргі Барамідзе
25.02.2014

28 лютого о 19:00 JCI Ukraine запрошує Вас на Історії неуспіх з Гіоргі Барамідзе, віце - спікером Парламенту Грузії.

Гіоргі розповість не тільки про успішний досвід проведення грузинських реформ, а й про труднощі і перепони, що виникали на шляху їх впровадження. Організаційний внесок - 50 грн, для мемберов JCI - безкоштовно.

Суть зустрічі полягає в тому, щоб вчитися на помилках успішних людей. Існує така приказка «Вчитися краще на помилках інших». Але з іншого боку, якщо помилки роблять звичайні люди - то чи варто на них вчитися? Тому, якщо такі помилки роблять успішні люди, то вчитися у них - і важливо, і корисно.

Чому варто відвідати: на зустрічах є можливість розширити коло знайомств завдяки якісним контактам, а також знайти відповіді на свої питання, задані керівникам компаній / бізнесів.

Хто наші минулі гості: Маргарита Січкар (ресторатор, власниця ресторану «Tompopо», центру «Камелія»), Михайло Іртлач (маркетинг директор телеканалу UBC, ESG) , Валентин Загарія (партнер юридичної компанії, глава асоціації юристів Укріани), Ігор Тарнапольський (продюссер Джамалли), Дмитро Волков (власник компанії з імпорту автозапчастин «Схід Паркс»), В’ячеслав Кредісов ( бізнесмен, колишній зам міністра оборони України), Анатолій Гулей (бізнесмен, колишній глава правління ТОВ “КБ ” Актив - банк”), Яків Рогалін (кращий фандрейзер в світі, директор фонду «Доброта»).

Про JCI: JCI (Junior Chamber International), Inc. - Всесвітня організація Молодих Лідерів та Підприємців у віці від 18 до 40 років. В 2015 JCI виповниться 100 років. В Україні це всеукраїнська громадська неприбуткова організація, з філіалами в кількох містах.

У світі знаходиться в 110 країнах, загальним числом 200 000 чоловік, в 5000 містах.

МІСІЯ: Надавати можливості, надихаючі молоде покоління на зміни до кращого.

Місце проведення: ул. Рейтарска 21/13 офіс 17

Реєструйся.

Контакти

  • Оксана
  • 067 536 09 73
  • 050 851 97 41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.