bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Угода про асоціацію — регіони — довкілля: синергія задля якісних змін»
16.05.2018

Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля» запрошує взяти участь у круглому столі «Угода про асоціацію — регіони — довкілля: синергія задля якісних змін». Дедлайн - 18 травня 2018 року.

Метою круглого столу є напрацювання рекомендацій для основних зацікавлених сторін щодо підвищення ефективності імплементації Угоди про асоціацію на регіональному рівні. Під час заходу обговорюватимуться основні виклики, які стоять перед регіонами в процесі імплементації екологічної складової Угоди про асоціацію, наслідки чинної політики щодо виконання екологічних зобов’язань, аналізуватимуться основні шляхи та механізми реалізації політики у сфері імплементації Угоди про асоціацію в регіонах.

Під час заходу буде презентовано аналітичний документ «Як підвищити ефективність реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на регіональному рівні».

Організатор круглого столу — Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля».

Круглий стіл відбудеться 22 травня 2018 року з 11:00 до 14:15 у конференц-залі Академії наук України, за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55.

Для участі у заході до 18 травня 2018 року (включно) слід заповнити форму.

За додатковою інформацією можна звертатися до старшого аналітика Ресурсно-аналітичного центру «Суспільство і довкілля» Зоряни Козак ([email protected] , +380 32 242 22 84, +380 95 898 67 26).

Захід проводиться в рамках проекту «Просування реформ в регіони», що впроваджується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою» за сприяння Європейського Союзу.

Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і жодним чином не відображають точку зору Європейського Союзу.

Контакти

  • Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля»
  • [email protected]
  • +380 32 242 22 84
  • +380 95 898 67 26

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.