bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Чи готова Україна захистити персональні дані своїх мешканців?»
17.06.2013

Минуло більше 2 років з моменту  набрання чинності ЗУ «Про захист персональних даних». Що занімилось в житі пересічного українця за цей час? Чи стали ми більш захищеними від стороннього втрачання в наше особисте життя?

 11 липня 2013 року в м. Києві ГО «Територія успіху» проводить конференцію  «Чи готова Україна захистити персональні дані своїх мешканців?». Під час заходу планується обговорити виклики , які несе порушення права на захист персональних даних та відсутність реальної  можливості контролювати процес збирання, зберігання, обробки цих даних з боку особи.

         Під час конференції планується обговорити наступні питання:

  • Загальні питання забезпечення захисту персональних даних.  Реалізація особою права на отримання інформації, яка стосується її особисто. Тенденції та виклики.
  • Охорона здоров’я. Забезпечення захисту персональних даних.  Реалізація особою права на отримання інформації, яка стосується її особисто.
  • Пенітенціарна система. Забезпечення захисту персональних даних.   Реалізація особою права на отримання інформації, яка стосується її особисто
  • Освіта. Забезпечення захисту персональних даних.  Реалізація особою права на отримання інформації, яка стосується її особисто. 

Крім  того ГО «Територія успіху» презентує результати дослідження «Чи готова Україна захистити персональні дані своїх мешканців?».

Бажаючих взяти участь у конференції просимо надіслати анкету – заявку на участь у конференції до 4 липня 2013 року на ел. адресу : [email protected]. В темі листа необхідно указати «анкета на участь у конференції».

Просимо звернути увагу на те, що відбір учасників конкурсний. Відібрані учасники будуть запрошені на семінар до 5 липня 2013 року.

Організатори відшкодовують вартість квитків (потяг – плацкарт, купе, автобус), забезпечує харчування та роздаткові матеріали.

Контакти

  • Контактна особа: Дуднік Інга т. 0509756917

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.