bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч з Омбудсменом Світового банку
28.04.2013

Інститут миру і порозуміння запрошує Вас на зустріч з паном Скотом Адамсом, Омбудсменом Офісу Радника з дотримання внутрішніх правил та процедур /Омбудсмена (CAO) в рамках його візиту в Україну 15-18 травня 2013.

Офіс Радника з дотримання внутрішніх правил та процедур /Омбудсмена (CAO) допомагає громадам і організаціям громадянського суспільства у всіх регіонах планети захищати свої інтереси й вирішувати проблеми, які викликають занепокоєння у зв’язку з реалізацією інвестиційних проектів установ Групи Світового банку, які працюють з приватним сектором, – Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та Багатосторонньої агенції з гарантій інвестицій (MIGA). Офіс Радника з дотримання внутрішніх правил та процедур /Омбудсмена (CAO) - (далі Офіс Омбудсмена) - є незалежним підрозділом, що звітує безпосередньо Президенту Групи Світового банку та до якого можна звернутися за захистом своїх інтересів у зв’язку з екологічними та соціальними наслідками здійснення таких проектів. Якщо громадяни вважають, що реалізація будь-якого проекту установ Групи Світового банку може негативно вплинути на їхнє становище, вони можуть звернутися за допомогою до Офісу Омбудсмена з метою вирішення проблем, що викликають занепокоєння.

Зустріч має сприяти налагодженню взаємодії між Офісом Омбудсмена та представниками громадянського суспільства України.

В рамках візиту Омбудсмен матиме можливість провести дві зустрічі:
15 травня – у Києві,
17 травня – у Львові

До участі запрошуються представники громадянського суспільства у сферах прав людини, захисту навколишнього середовища, профспілок, моніторингу органів влади (громадські ради при органах влади та інші).

Якщо Ви бажаєте взяти участь у зустрічі, просимо заповнити заявку на участь та надіслати організаторам не пізніше 8 травня 2013 року. Кількість учасників обмежена. Список учасників буде формуватися на підставі критеріїв заявки (перевага надаватиметься тим, хто подасть заявку раніше). Запрошеним учасникам буде додатково надіслано порядок денний та логістичну інформацію. Учасники з інших міст можуть подати заявку на відшкодування транспортних витрат (здійснюватиметься за наявності квитків на автобус або потяг, крім СВ та квитків 1-го класу).

Контактна інформація:
Громадська організація «Інститут миру і порозуміння»
Контактна особа: Роман Коваль
Тел.: (+38 044) 537-1007
Tel/fax: (+ 38 044) 565-7269
mail to: [email protected]

Контакти

  • Роман Коваль
  • Громадська організація «Інститут миру і порозуміння»
  • [email protected]
  • (+ 38 044) 565-7269
  • (+38 044) 537-1007

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.