bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення кількісного соціологічного опитування
21.05.2018

Запрошуються постачальники взяти участь у тендері в рамках проекту «Свобода пересування для кожного: реформа системи реєстрації місця проживання в Україні». Дедлайн - 4 червня 2018 року.

Проект виконується  низкою громадських організацій - «Центр інформації про права людини», «Український незалежний центр політичних досліджень», аналітичний центр “CEDOS” та «Центр політико-правових реформ» за підтримки Європейського Союзу.

Завдання тендеру ‒ відібрати постачальника для проведення кількісного соціологічного опитування з метою оцінки проблем та наслідків, що створює чинна система реєстрації місця проживання для населення України. 

Більш детальну інформацію для підготовки пропозицій можна отримати за посиланням або за запитом учасника на адресу електронної пошти.

Подача пропозицій

  • Кінцевий термін подання пропозицій – 4 червня 2018 року, 23:59 год.
  • Пропозиції мають бути подані на електронну адресу:

[email protected] з обов’язковою копією на [email protected]

За додатковою інформацією потрібно звертатися в письмовій формі на електронну адресу: [email protected] з обов’язковою копією на: [email protected].

Контакти

Коментарі

Ігор Алексєєв   2154 дні тому   #  

Залюбки би висловився, які незручності були для мене, якби мене тут спитали :-)

І так висловлюся - дуже зле було, коли була прив'язка до певної поліклініки. Але зараз, на щастя, медична реформа усунула цю проблему і мені важко сказати, які проблеми ще лишилися.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.