bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як стати успішним соціальним підприємцем за рік
20.03.2018

Українська Соціальна Академія займається розвитком соціального підприємництва, навчаючи молодь змінювати світ. Тому у 2018 році стала оператором міжнародного конкурсу Social Impact Award (SIA). Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Крок 1. Дізнайся про соціальне підприємництво.

SIA – річна програма з освітнім циклом і конкурсом бізнесів, які змінюють світ на краще. Фіналісти конкурсу візьмуть безкоштовну участь в інкубаційній програмі, а автори трьох найкращих проектів отримають грант на розвиток власного бізнесу і відправляться на міжнародну зустріч SIA SUMMIT в Грузії.

Зареєструватися можна за посиланням: http://bit.ly/2FDb8AB, де вже 24 березня 2018 року о 12:00 учасники зможуть дізнатися більше про концепцію соціального підприємництва за адресою вул. Стрілецька 7/6.

Крок 2. Подай аплікацію на конкурс Social Impact Award

Конкурсний відбір проектів складається з 2 етапів.

Перший етап відбору - онлайн-заявка, яку необхідно заповнити до 15 травня 2018 року на сайті SIA.  Щоб допомогти сформулювати ідеї проекту і коректно заповнити заявку, учасники проходять освітню програму в м. Київ. Автори кращих 15 проектів безкоштовно пройдуть інкубаційну програму.

Крок 3. Вирости свій проект на інкубаційній програмі

Інкубаційна програма - це 3 місяці роботи над запуском бізнесу: інтенсиви в Києві, індивідуальний ментор, консультації з профільними експертами і успішними соціальними підприємцями, співтовариство фіналістів Social Impact Award в Європі. 50% учасників протягом інкубаційної програми з нуля розробляють продукт і роблять перші продажі. Програма проводиться, з 1 липня по 27 вересня.

Крок 4. Покажи результат та стань переможцем

Другий етап конкурсного відбору - очне представлення результатів інкубаційної програми журі у жовтні та визначення трьох переможців на Форумі соціальних підприємців у Києві.

Автори трьох кращих проектів отримають грант розміром 50 000 грн. кожний і відправиться в листопаді до Грузії для участі в міжнародній зустрічі переможців з 25 країн-учасниць конкурсу.

Почати потрібно з реєстрації на програму Social Impact Award: http://bit.ly/2FDb8AB

Контакти

  • Social Impact Award
  • Українська Соціальна Академія
  • [email protected]
  • +380 98 3858 647
  • https://www.facebook.com/socialimpactawardukraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.