bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЦЕДЕМ оголошує тендер на проведення соціологічного дослідження
01.03.2018

Громадська організація «Центр демократії та верховенства права» оголошує тендер на проведення соціологічного дослідження. До участі запрошуються соціологічні, дослідницькі компанії/агенції України, які мають розгалужену й висококваліфіковану регіональну мережу інтерв‘юерів, можуть запропонувати й обґрунтувати методологію побудови вибірок і збору даних, згідно параметрів і вимог до дослідження. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Метою соціологічного дослідження є виявлення громадської думки щодо реалізації судової реформи в Україні, зокрема, визначення рівня довіри громадян до судової системи та установ, що у ній функціонують; рівня задоволеності громадян результатами формування Верховного Суду, процесів очищення та оновлення судової системи; формування портрету ідеального судді для України.

Географія дослідження: вся Україна. Цільова аудиторія: повнолітнє населення.
Строки виконання: 1-1,5 місяці. Орієнтовний початок надання послуг – квітень 2018 року.

Вибірка. В рамках дослідження повинно бути здійснене опитування у населених пунктах різного розміру, що представляють різні макрорегіони України. Виконавець може запропонувати населені пункти з обґрунтуванням свого вибору. Вибірка має бути репрезентативна для кожного регіону.

Бюджет дослідження не повинен перевищувати 78 000,00 грн

Результати:

  1. Масиви даних за результатами опитування у форматі файлу SPSS та Excel.
  2. Технічний звіт та аналітичні звіти у форматі Word українською мовою.
  3. Презентація основних результатів у форматі Power Point українською мовою.

Тендерна пропозиція має містити наступну інформацію:

  1. Підтвердження наявності відповідного досвіду компанії у проведенні досліджень на теми, дотичні до даного опитування, та досліджень;
  2. Опис методології проведення дослідження;
  3. Опис дизайну та реалізації вибірки;
  4. Терміни виконання основних етапів дослідження та передачі результатів;
  5. Кошторис із деталізацією вартості кожного етапу робіт та графіком платежів (бюджет подається у гривнях із зазначенням вартості робіт із урахуванням ПДВ, якщо заявник є платником ПДВ в форматі ексель з розшифровуванням усіх статей витрат;
  6. Копії реєстраційних документів (Виписка з Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та витяг про взяття на обліку в податковій інспекції);
  7. Перелік та резюме ключових виконавців дослідження.

Вимоги до проведення дослідження можуть бути незначно змінені після обрання дослідницької компанії в результаті тендеру у разі надходження методичних та змістовних зауважень та порад.

Критерії відбору:

  1. Відповідність конкурсній документації (тендерній пропозиції);
  2. Вартість надання послуг;
  3. Строки надання послуг.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 15 березня 2018 року до 18.00.
Результати розгляду тендерних пропозицій стануть відомі 21 березня 2018 року.

Умови участі у тендері

Виконавець, який має намір взяти участь у тендері повинен надіслати на електронну скриньку, вказану нижче Тендерну пропозицію, вказавши у темі листа «Тендер на соціологічне дослідження».

Контактна особа: старший менеджер проектів Олеся Холопік

тел.: (067) 363 58 88

e-mail: [email protected]

Це оголошення є запрошенням на участь у відкритому тендері на закупівлю послуг згідно з Політикою здійснення закупівель ГО «Центр демократії та верховенства права». Конкурсний відбір здійснюється в рамках проекту, що реалізуються ГО «Центр демократії та верховенства права».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.