bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Квітуче місто очима дітей
10.04.2014

В місті Суми розпочалася екологічна акція «Квітуче місто очима дітей».

Організатори акції – відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради, обласна організація Українського товариства охорони природи.

Дана акція присвячена благоустрою та озелененню зон відпочинку міста, формуванню екологічної культури дітей та молоді, підготовці молоді до цілісного сприйняття сучасних екологічних проблем, свідомого розуміння процесів, що відбуваються у природі внаслідок людської діяльності, залучення дітей та молоді до проведення природоохоронних заходів, екологічних акцій, збереження рослинного світу і навколишнього природного середовища.

Акція проводиться протягом березня – травня 2014 року у два етапи за 3 номінаціями:

  - «Краса Сумщини» - макетні роботи по благоустрою та озелененню зон відпочинку мешканців міста з квітів (національної та міської тематики);

- «Квіти мрій» - макетні роботи по благоустрою та озелененню зон відпочинку мешканців міста з квітів (довільної тематики);

- «Збережемо первоцвіти» - макетні роботи по благоустрою та озелененню зон відпочинку мешканців міста з весняних квітів (довільної тематики).

Прийом конкурсних робіт здійснюється до 16 травня 2014 року за адресою: м. Суми, Будинок природи, вул. Набережна річки Стрілки, 46, з 14.00 до 17.00 год., тел.: т.61-01-61.

За макетом переможця буде висаджена клумба в одному із скверів міста.

Рішення щодо переможців конкурсу макетних робіт приймається конкурсною комісією. Заключний етап акції та нагородження переможців відбувається за місцем висадки клумби. За більш детальною інформацією про акцію «Квітуче місто очима дітей» можна ознайомитися в положенні, що додається.

Контакти

  • м. Суми
  • Будинок природи
  • вул. Набережна річки Стрілки 46

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.