bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Прошу приєднатися до позову проти влади   

Благодійний фонд «101» VS Подільска РДА #3

Київ, 31.05.2011

Раніше я вже писав про судову справу проти Подільської районної в місті Києві дежавної адміністрації, за позовом Благодійної організації «Благодійний фонд «101» щодо нелегітимних установчих зборів Громадської ради при Подільській РДА.

Якщо ви вважаєте, що дії районної адміністрації порушують також і ваші права на участь у формуванні та реалізації державної політики, прошу вас вступити у справу в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні позивача.

Для цього небхідно завантажити бланк заяви у форматах DOC або PDF, заповнити та підписати, додати копію паспорта, включаючи сторінку прописки, і надіслати поштою на адресу Окружного адміністративного суду м. Києва: 01014, м. Київ, ул. Командарма Каменєва 8, корпус 1, або подати особисто в канцелярію суду за адресою: м. Київ, вул. Десятинна 4/6 (біля Міністерства закордонних справ України), поверх 3.

Ці дії ні до чого вас не зобов’язують, на засідання ходити не обов’язково, але таким чином ви покажете значимість цієї справи для вас особисто та для суспілсьтва взагалі.

Особливо актуально це для тих організацій, яким ініціативна група з підготовки і проведення установчих зборів Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адмінітарції відмовила в участі у зборах.

Закликаю вас не бути байдужими, адже громадський контроль влади — це одна з складових успіху будь-якої країни.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.